Cotlet De Porc Condimentat Vietnamez

Cotletul de porc condimentat vietnamez este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 209 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, coriandru măcinat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Vietnamez, Cotlete de porc în stil vietnamez cu salată proaspătă de ierburi, și Cotlete de porc în stil vietnamez cu salată proaspătă de ierburi.
Instrucțiuni
Scor ușor un model de diamant pe ambele părți ale cărnii de porc.
Combinați zahărul și următoarele 6 ingrediente (zahăr prin usturoi); frecați uniform peste carnea de porc.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Garnisiți cu ceapă verde feliată, dacă doriți.