Cotlet de porc Chile roșu, Stil Cervantes: Chuletas de Serdo en Chile Rojo, Estillo Cervantes

Cotlet de porc Chile roșu, Stil Cervantes: Chuletas de Serdo en Chile Rojo, Estillo Cervantes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele roșii de porc Chile, stilul Cervantes: Chuletas de Serdo en Chile Rojo, Estillo Cervantes. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi granulat, sos de chile gata de servit, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Guacamole con Ajo Asado, Chile Poblano y Pimiento Rojo, Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, și Carne de porc Chile Verde cu Salsa roșie Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie superficială, așezați Cotletele de porc într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De PorcCotlete De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă 3/4 din marinada de sos chile uniform peste carne, se acoperă și se dă la frigider cu cel puțin 2 ore înainte de grătar. Pentru o aromă mai intensă de chile, marinați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Preîncălziți grătarul la înălțime. Reduceți căldura la 375 de grade F și așezați Cotletele de porc marinate pe grătar. Rezervați marinada pentru ungere pe tot parcursul procesului de gătit. Gatiti fiecare parte 2 pana la 4 minute, in functie de grosimea fiecarui cotlet. Ungeți carnea de porc cu marinada pe fiecare parte înainte de a o întoarce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De PorcCotlete De Porc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți Cotletele de porc de pe grătar și puneți-le deoparte. Puneți aproximativ 2 uncii din sosul roșu de Chile gata de servit pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De PorcCotlete De Porc
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
PolonicPolonic
5
Așezați carnea de porc în centrul farfuriei și stropiți sos de chile roșu suplimentar peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Garnisiți cu o crenguță de coriandru și serviți cu alegerea dvs. de calabacitas, papitas, fasole pinto sau orez spaniol. Carnea de porc poate fi, de asemenea, tăiată în fâșii după grătar și învelită într-o tortilla de făină caldă ca burrito.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De FăinăTortilla De Făină
Orez SpaniolOrez Spaniol
Fasole PintoFasole Pinto
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Îndepărtați tulpinile, semințele și venele albe ale păstăilor de chile roșii din New Mexico. Clătiți și așezați păstăile curățate într-un castron mare sau o cratiță și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi păstăile roșii de chile. Înmuiați timp de 30 de minute până la 1 oră. Când păstăile sunt complet reconstituite, acestea ar trebui să pară roșii aprinse și pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Scoateți păstăile de chile cu clești și puneți-le într-un blender cu apa în care se înmuiau. Lăsați aproximativ 1 inch spațiu sau mai mult în recipientul blenderului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Adăugați oregano, usturoi și sare. Se amestecă timp de 2 minute. Dacă sosul este prea gros, adăugați mai multă apă și amestecați până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Avinyo Cava brut Reserva cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Avinyo Cava Brut Reserva
Avinyo Cava Brut Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 8 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista