Cotlet De Porc Cacciatore
Cotlet de porc Cacciatore ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 525 calorii. Pentru $ 3.85 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, țelină, tăiței de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Cu Aragaz Lent Cacciatore, Cotlet De Porc Cotlet Cacciatore Stil, și Porc Cacciatore și câștigătorii Slim & Scrumptious.
Instrucțiuni
Presărați cotletele cu 1/2 linguriță sare și piper. Într-o tigaie mare, se toacă maro în ulei în loturi.
Se transferă la un 4-sau 5-qt. aragaz lent acoperit cu spray de gătit.
Se sotează ciupercile, ceapa, țelina și ardeiul verde în picături până se înmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile, 1/4 cană de apă, busuiocul și sarea rămasă; se toarnă peste cotlet.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Scoateți carnea într-un platou de servire; păstrați cald. Degresați grăsimea din sucurile de gătit, dacă este necesar; transferați într-o cratiță mică. Aduceți lichidul la fierbere.
Combinați amidonul de porumb și apa rămasă până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu carne și tăiței.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de mere coapte, fructe tropicale, alune și o notă de condimente se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.