Cotlet De Porc Brew Pub
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 52 calorii. Această rețetă servește 22 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cotlet de porc în bere, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Prosciutto de ierburi pe cotlete de porc "carne de porc pe carne de porc" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente până se dizolvă zahărul; se toarnă peste cotlet într-un vas superficial. Întoarceți cotletele pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui cotlet. Dați la frigider 1 oră pentru a marina.
Între timp, amestecați ingredientele rămase.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți cotletele din marinată; aruncați marinada. Cotlete la grătar 5 până la 6 min. pe fiecare parte sau până când este gata (160F), periați ocazional cu amestec de mayo.