Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc Bavareze. Această rețetă servește 8. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de mere de gătit, sos de grătar, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc bavareze și varză murată, Muschi De Porc Bavarez, și Friptură De Porc Bavareză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați varza murată, mărul, ceapa și orzul într-o caserolă de 2 1/2 litru sau un vas de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Acră
Orz
Ceapă
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Puneți carnea de porc pe amestecul de varză murată. Puneți sosul de grătar pe carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Varză Acră
Carne De Porc
4
Acoperiți și coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 30 de minute, descoperind ultimele 15 minute, până când carnea de porc este ușor roz când este tăiată lângă os, orzul este fraged și lichidul este absorbit.