Cotlet De Porc Bada Bing

Cotletele de porc Bada Bing necesită aproximativ 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 411 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de salată, sos de piper, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de mere, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Bada-da-bing" trabucuri italiene de pui, Bada Bing Betty ' s toscan Portobello Melt (Sandwic de brânză la grătar, și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă.
Instrucțiuni
Amestecați dressingul Italian, sosul Worcestershire, sosul de mere, sosul de ardei iute și sucul de lămâie într-un castron.
Se toarnă marinada peste Cotletele de porc și se dă la frigider în marinată timp de 6 ore sau peste noapte.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți cotletele din marinată și turnați marinada într-o cratiță. Aduceți marinada la fierbere la foc mediu și lăsați să fiarbă aproximativ 1 minut.
Așezați Cotletele de porc pe grătarul preîncălzit și grătiți până se rumenesc bine și nu mai sunt roz la mijloc, aproximativ 6 minute pe fiecare parte, ungând cotletele ocazional cu marinada. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C). Lăsați sosul să se gătească complet pe cotlet.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.