Cotlet de porc ars cu sos picant de piper prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc prăjite cu sos picant de piper prăjit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 204 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți chipotle chile, apă, condimente de friptură montreal cu 5% mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc ars cu piper cu sos de cremă de whisky, Cotlet de porc prăjit cu sos Poblano prăjit, și Cotlet de porc prăjit la tigaie cu sos de aluniță de ardei galben.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc uniform cu condimente de friptură.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți carnea de porc cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 4 minute. Întoarceți carnea de porc; gatiti 3 minute.
În timp ce carnea de porc gătește, puneți ardeii grași și următoarele 3 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează. Când carnea de porc este gata, scoateți tigaia de pe foc.
Scoateți carnea de porc din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Adăugați amestecul de ardei gras în tigaie; întoarceți tigaia la foc mediu. Gatiti 1-2 minute, amestecand des. Puneți 2 linguri de sos pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire. Acoperiți fiecare cu o cotlet de porc; stropiți cu 1/2 linguriță de ulei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.