Cotlet de porc ars cu sos de struguri

Cotletul de porc ars cu sos de struguri este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 512 calorii. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cotlet de porc, arpagic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete De Porc Sotate Cu Sos De Struguri, Rozmarin Și Vin Roșu, Cotlete de porc cu sos de piper verde, și Cotlet de porc prăjit cu sos Poblano prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sareți cotletele și lăsați să stea în afara frigiderului timp de 10 până la 15 minute pentru a le permite să ajungă la temperatura camerei.
Adăugați slănina și 1 linguriță de ulei într-o tigaie sotată și puneți-o la foc mediu-mare. Odată ce slănina începe să se redea, adăugați strugurii. Lăsați slănina să se randeze și să devină crocantă, iar strugurii să se despartă și să-și elibereze sucurile.
Scoateți jumătate din struguri și slănină și dați deoparte.
Adăugați vinul de port și oțetul de vin roșu și reduceți la jumătate.
Adăugați bulionul de pui și reduceți la jumătate.
Într-o tigaie din fontă, adăugați 2 linguri de ulei de măsline și încălziți la foc mediu-mare.
Adăugați Cotletele de porc condimentate în tigaie și căutați. Gatiti carnea de porc timp de 6 pana la 7 minute pe prima parte. Răsturnați și reduceți căldura. Gatiti inca 6-7 minute pana cand sunt fierte. Întoarceți și gătiți carnea de porc pe părțile rămase timp de încă 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați-o să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de servire.
Când este gata de servit, adăugați strugurii rezervați și slănina în sos. Gustați și re-condimentați dacă este necesar.
Se toarnă peste cotlet și se ornează cu arpagic.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.