Cotlet de porc afumat la grătar cu salată mixtă Jicama

Reteta BBQ afumat cotlet de porc cu salata mixta Jicama ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 439 calorii. Un amestec de jicama, ardei chipotle în sos adobo, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Memphis style BBQ: sandviș de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon necajit, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Cotlet de porc prăjit cu verdeață mixtă.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se amestecă mayo, 1 lingură. ardei și suc de lămâie; pus deoparte.
Se amestecă ardeii rămași cu sosul de grătar.
Periați cotletele cu jumătate din amestecul de sos de grătar. Cotlete la grătar cu varză 4 min. sau până când se încălzește (160F), întorcând cotletele și perindând cu amestecul de sos de grătar rămas după 2 min.
Scoateți Cotletele de pe grătar; întoarceți varza. Continuați să grătiți varza 4 min.
Se taie sau se taie subțire varza; se pune într-un castron mare.
Adăugați amestecul de jicama, morcovi și mayo; aruncați pentru a acoperi.
Se servește cu cotletele.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.