Cotlet de porc afumat cu umplutură de pâine de porumb Tex-Mex
Cotletele de porc afumate cu umplutură de pâine de porumb Tex-Mex ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție conține 513 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,68 USD pe porție. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de cotlete de porc, porumb de miez, firimituri de umplutură de pâine de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. în tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt 2-3 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Într-un castron mare, aruncați umplutura, amestecul de ceapă, apa și porumbul până când umplutura este umezită. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Brânză
Ceapă
Apă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
În tigaie de 13x9 inci, amestec de umplutură cu lingură. Aranjați carnea de porc pe amestecul de umplutură. Acoperiți tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
4
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când brânza este topită și termometrul pentru carne introdus în centrul cărnii de porc citește 160 F.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.