Cotlet De Porc Afumat
Carnea de porc afumată este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, zahăr brun, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Porc Afumată Chop Hash, Cotlet De Porc Afumat Și Caserolă De Varză Murată, și Cotlet De Porc Afumat Cu Varză Murată, Cartofi Și Sos De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 cotlet maro pe ambele părți. Se amestecă zahărul, muștarul, oțetul și 1/4 cană de apă. Aduceți la fierbere, reduceți capacul de căldură și fierbeți aproximativ 10 minute sau până când cotletele sunt bine acoperite și fierbinți.4.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.