Cotlet de miel și spanac și napi pur aprox. e

Cotlet de miel și spanac și napi pur aprox. e
Cotletele de miel și spanacul și Napul pur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1046 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, miel, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi marsala, puteți urma acest fel principal cu Budincă de portocale lipicioase și marsala ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotletele de miel ale lui Ron Siegel cu piure de Sunchoke și marmeladă de șalotă, Cotlete de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocantă pentru bebeluși și măsline Cerignolan, și Napi și pere pur Aproxume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 km.F. gătiți napiîntr-o cratiță mare cu apă clocotită,sărată până se înmoaie, 10-15minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Scurgere. Reveniți la tigaie; adăugațicremă. Aduceți la fierbere. Reducețiîncălziți și fierbeți până când se acoperă cu cremăbuze, aproximativ 4 minute. Pur și simplu amestec de rulouri într-un procesor de alimente sau cu un blender de imersie până cândnetedă. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
TigaieTigaie
3
Între timp, încălziți 1 linguriță de ulei îno tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Condimentează mielul cu sare și piper. Gatiti grasimea pana se rumeneste, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Întoarce mielul. Tuck 4 thymesprigs sub; Se introduce în cuptor. Prăjițipână când un termometru cu citire instantanee este introdus în registrele centrale 125 km fpentru mediu-rar, 15-25 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să se odihnească pe o farfurie timp de 10 minute.
6
Scurgeți grăsimea din tigaie; adăugați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Marsala. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, amestecând și răzuind bucățile în sus de pe fundul tigaiei,până se reduce la jumătate, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Între timp, încălziți restul de 2 lingurițeulei într-o tigaie mare peste mediucăldură.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați usturoiul și crenguța de cimbru rămasă; se amestecă până când începe să se rumenească, aproximativ 1 minut; se aruncăusturoi și crenguță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
10
Adăugați spinach de mână, aruncând și permițând să se ofilească ușor între adăugiri.Se condimentează cu sare și piper. Gătițipână la licitație, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
11
Tăiați mielul între oase intochops și serviți cu spanac,napi pur și sos Marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
SpanacSpanac
NapNap
SosSos
MielMiel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista