Cotlet de miel și spanac și napi pur aprox. e

Cotletele de miel și spanacul și Napul pur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1046 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, miel, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi marsala, puteți urma acest fel principal cu Budincă de portocale lipicioase și marsala ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotletele de miel ale lui Ron Siegel cu piure de Sunchoke și marmeladă de șalotă, Cotlete de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocantă pentru bebeluși și măsline Cerignolan, și Napi și pere pur Aproxume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 km.F. gătiți napiîntr-o cratiță mare cu apă clocotită,sărată până se înmoaie, 10-15minute.
Scurgere. Reveniți la tigaie; adăugațicremă. Aduceți la fierbere. Reducețiîncălziți și fierbeți până când se acoperă cu cremăbuze, aproximativ 4 minute. Pur și simplu amestec de rulouri într-un procesor de alimente sau cu un blender de imersie până cândnetedă. Acoperiți și păstrați cald.
Între timp, încălziți 1 linguriță de ulei îno tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Condimentează mielul cu sare și piper. Gatiti grasimea pana se rumeneste, 5-8 minute.
Întoarce mielul. Tuck 4 thymesprigs sub; Se introduce în cuptor. Prăjițipână când un termometru cu citire instantanee este introdus în registrele centrale 125 km fpentru mediu-rar, 15-25 minute.
Lăsați să se odihnească pe o farfurie timp de 10 minute.
Scurgeți grăsimea din tigaie; adăugați
Marsala. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, amestecând și răzuind bucățile în sus de pe fundul tigaiei,până se reduce la jumătate, 5-8 minute.
Între timp, încălziți restul de 2 lingurițeulei într-o tigaie mare peste mediucăldură.
Adăugați usturoiul și crenguța de cimbru rămasă; se amestecă până când începe să se rumenească, aproximativ 1 minut; se aruncăusturoi și crenguță de cimbru.
Adăugați spinach de mână, aruncând și permițând să se ofilească ușor între adăugiri.Se condimentează cu sare și piper. Gătițipână la licitație, aproximativ 4 minute.
Tăiați mielul între oase intochops și serviți cu spanac,napi pur și sos Marsala.