Cotlet De Miel Teriyaki La Grătar
Cotletele de miel teriyaki la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 3.79 pe portie. Acest curs principal are 244 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul teriyaki, cotletul de miel, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Teriyaki Cotlet De Porc La Grătar, Ananas La Grătar Teriyaki Cotlet De Porc, și Cotlete De Miel La Grătar.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din cotlet; așezați cotletele într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați ceapa, sosul teriyaki și usturoiul în pungă. Sigiliu sac, și marinat în frigider cel puțin 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți cotletele din marinată, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Așezați cotletele pe raft; grătar, acoperit, 8 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere, ungându-se ocazional cu marinată.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.