Cotlet De Miel Teriyaki La Grătar

Cotlet De Miel Teriyaki La Grătar
Cotletele de miel teriyaki la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 3.79 pe portie. Acest curs principal are 244 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul teriyaki, cotletul de miel, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Teriyaki Cotlet De Porc La Grătar, Ananas La Grătar Teriyaki Cotlet De Porc, și Cotlete De Miel La Grătar.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din cotlet; așezați cotletele într-o pungă de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați ceapa, sosul teriyaki și usturoiul în pungă. Sigiliu sac, și marinat în frigider cel puțin 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Scoateți cotletele din marinată, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Puneți marinada într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați cotletele pe raft; grătar, acoperit, 8 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere, ungându-se ocazional cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista