Cotlet de miel sotat cu unt Bs9arnaise

Cotlet de miel sotat cu unt Bs9arnaise
Cotlet de miel sotat cu unt de B Saucarnaise este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 444 calorii. Pentru $7.53 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 11 fani. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați unt B caularnaise, cotlet de coaste de miel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de miel cu mere saut, Cotlet De Miel Sotat Cu Herbes De Provence, și Cotlet de miel condimentat pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați Cotletele de miel cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Salote Mari8 Salote Mari
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Lucrand in 2 loturi, saut Cotletele de miel de la saut pana se rumenesc pe ambele parti si fierte pana la mediu-rare, aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
3
Transferați pe platou și cort cu folie pentru a vă încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Aranjați 2 cotlete pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Completați fiecare cotlet cu linguriță rotunjită de unt B. Carnaise și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista