Cotlet De Miel Rozmarin
Cotletele de miel de rozmarin sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $12.35 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 705 calorii, 63G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de romaine, sare și piper, fasole lima pentru copii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cotlet De Miel Rozmarin, Cotlet De Miel Rozmarin, și Cotlet De Miel Rozmarin.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți 3 linguri de ulei de măsline.
Adăugați scallions și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați mazărea, fasolea lima, dovlecelul și ardeiul roșu zdrobit și condimentați cu sare și piper negru. Acoperiți și gătiți la foc foarte mic până abia se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Adăugați salata verde și 2 linguri de mentă, acoperiți și gătiți până când salata este foarte fragedă, aproximativ 10 minute.
Între timp, preîncălziți o tigaie pentru grătar. Frecați cotletele cu restul de 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper negru. Frecați rozmarinul pe cotlete. Grătiți cotletele la foc mare timp de 6 minute, rotind o dată sau de două ori, pentru carne medie-rară.
Puneți legumele pe farfurii și acoperiți cu Cotletele de miel.
Se ornează cu restul de 2 linguri de mentă și se servește.