Cotlet De Miel La Grătar Cu Rozmarin

Rosemary cotlete de miel la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 173 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar, Cotlet De Miel La Grătar Cu Rozmarin, și Cotlet De Miel De Rozmarin La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați rozmarinul, uleiul, 1/4 linguriță de sare și usturoiul; frecați amestecul uniform pe ambele părți ale mielului. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Presărați ambele părți ale mielului cu restul de 1/4 linguriță de sare și piper.
Așezați mielul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 3 minute pe fiecare parte (145 pentru mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.