Cotlet De Miel Fript Marinat

Cotlet De Miel Fript Marinat
Marinate cotlete de miel fript ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 206 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți rozmarin, usturoi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet De Miel Condimentat Fript, Cotlet de miel fript cu Chimichurri de mentă, și Cotlet de miel fript cu reducere balsamică.

Instrucțiuni

1
Puneți rozmarin, piper, sare și usturoi într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
2
Tăiați grăsimea din cotlet. Frecați amestecul de usturoi pe ambele părți ale cotletelor; acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Așezați cotletele pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Se fierbe la 5 1/2 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
CuptorCuptor
4
Garnisiți cu crenguțe proaspete de rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista