Cotletele de miel cu Risotto de mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $6.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 518 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână orez, cum ar fi arborio, cotlete de coaste de miel cu OS dublu, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Risotto la cuptor cu o oală a mamei cu cotlet de miel, Cotlet De Miel Cu Risotto Clasic Și Spanac, și Cotlet De Miel Cu Legume Prăjite Și Risotto De Mazăre De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, combinați untul și șalotele și amestecați până când șalotele sunt limpezi, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați orez și amestecați până când unele dintre boabe sunt opace, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați coaja de lămâie și 4 căni de bulion la tigaie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, până când orezul este fraged pentru a mușca, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, într - o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci la foc mare, frecați partea grasă a cotletelor în tigaie pentru a unge ușor, apoi așezați cotletele în tigaie și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Puneți tigaia cu cotletele într-un cuptor de 400.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți până când carnea este medie-rară (roz) în centrul celei mai groase părți (tăiată pentru a testa), aproximativ 15 minute sau medie (doar ușor roz), aproximativ 20 de minute. Degresați și aruncați grăsimea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Întoarceți tigaia cu cotlete la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați usturoi, oțet și zahăr. Agitați tigaia și amestecați pentru a elibera bucăți rumenite, apoi amestecați 1/4 cană de mentă și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Dacă orezul este gătit înainte ca mielul să fie gata, dați focul la foarte mic și amestecați aproximativ 1/4 cană de bulion. Amestecați sucul de lămâie și cea mai mare parte a mentei rămase în orez și, dacă doriți o textură mai cremoasă, puțin mai mult bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Serviți orezul cu sucuri de miel și tigaie, presărate cu bucățile finale de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper