Cotlet de miel cu crustă Vadouvan cu sos de iaurt cu usturoi prăjit

Cotletele de miel cu crustă Vadouvan cu sos de iaurt cu usturoi prăjit este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 3. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 705 calorii. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați iaurt gras, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Cotlete de miel cu crustă de usturoi și ierburi, Cotlete de miel cu sos de iaurt, și Cotlete de miel cu crustă de fistic cu sos de Port de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare cu fermoar, combinați mielul, vadouvanul, sarea și iaurtul.
Se amestecă până se combină bine, apoi se marinează 2 până la 24 de ore (mai mult este mai bine).
Reglați suportul pentru broiler la trei centimetri de sursa de căldură. Glisați tigaia mare din fontă în broiler și încălziți timp de 15 minute. În timp ce tigaia se încălzește, combinați uleiul de măsline, usturoiul și rozmarinul într-o cratiță mică și încălziți la cea mai mică căldură posibilă. Gatiti pana cand usturoiul se rumeneste si miroase prajit, aproximativ zece minute, apoi scoateti-l de pe foc. Aruncați rozmarinul.
Într-un castron mare, amestecați iaurtul, albușul de ou și amidonul de porumb până se combină bine. Se toarnă încet ulei de măsline, amestecând constant, până se încorporează complet. Apoi transferați iaurtul în oală și gătiți la foc mic până când este fierbinte și ușor îngroșat, aproximativ cinci minute. Se amestecă sucul de lămâie și sarea după gust și se lasă deoparte. Sosul va continua să se îngroașe, mai ales că se răcește. Păstrați cald în timp ce pregătiți Cotletele de miel.
Skillet este suficient de fierbinte atunci când picătură de apă se evaporă instantaneu de la suprafață.
Adăugați Cotletele de miel, lăsând mult spațiu între ele și fierbeți până se rumenesc, trei până la patru minute. Răsturnați și fierbeți până când a doua parte este bine rumenită, încă trei până la patru minute. Mielul ar trebui să înregistreze 135 F pe un termometru de citire instantanee pentru mediu-rar.
Îndepărtați cotletele și lăsați-le deoparte să se odihnească timp de cinci minute, apoi serviți imediat cu sos de iaurt, mărar și presărați suplimentar de vadouvan.