Cotlet de miel cu crustă Vadouvan cu sos de iaurt cu usturoi prăjit

Cotlet de miel cu crustă Vadouvan cu sos de iaurt cu usturoi prăjit
Cotletele de miel cu crustă Vadouvan cu sos de iaurt cu usturoi prăjit este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 3. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 705 calorii. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați iaurt gras, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Cotlete de miel cu crustă de usturoi și ierburi, Cotlete de miel cu sos de iaurt, și Cotlete de miel cu crustă de fistic cu sos de Port de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare cu fermoar, combinați mielul, vadouvanul, sarea și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Se amestecă până se combină bine, apoi se marinează 2 până la 24 de ore (mai mult este mai bine).
3
Reglați suportul pentru broiler la trei centimetri de sursa de căldură. Glisați tigaia mare din fontă în broiler și încălziți timp de 15 minute. În timp ce tigaia se încălzește, combinați uleiul de măsline, usturoiul și rozmarinul într-o cratiță mică și încălziți la cea mai mică căldură posibilă. Gatiti pana cand usturoiul se rumeneste si miroase prajit, aproximativ zece minute, apoi scoateti-l de pe foc. Aruncați rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Într-un castron mare, amestecați iaurtul, albușul de ou și amidonul de porumb până se combină bine. Se toarnă încet ulei de măsline, amestecând constant, până se încorporează complet. Apoi transferați iaurtul în oală și gătiți la foc mic până când este fierbinte și ușor îngroșat, aproximativ cinci minute. Se amestecă sucul de lămâie și sarea după gust și se lasă deoparte. Sosul va continua să se îngroașe, mai ales că se răcește. Păstrați cald în timp ce pregătiți Cotletele de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
8 Salote Mari8 Salote Mari
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Skillet este suficient de fierbinte atunci când picătură de apă se evaporă instantaneu de la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați Cotletele de miel, lăsând mult spațiu între ele și fierbeți până se rumenesc, trei până la patru minute. Răsturnați și fierbeți până când a doua parte este bine rumenită, încă trei până la patru minute. Mielul ar trebui să înregistreze 135 F pe un termometru de citire instantanee pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Îndepărtați cotletele și lăsați-le deoparte să se odihnească timp de cinci minute, apoi serviți imediat cu sos de iaurt, mărar și presărați suplimentar de vadouvan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista