Cotletele de miel cu Chimichurri de mentă ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4 și costă 7,35 USD pe porție. O porție conține 1030 calorii, 39G de proteine, și 95g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei latino-americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de miel, oțetul de vin, piperul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare sunt Cotlete de miel la grătar și Chimichurri de mentă, Cotlet de miel fript cu Chimichurri de mentă, și Cotlete De Miel Cu Chimichurri De Coriandru-Mentă.
Instrucțiuni
1
Presărați Cotletele de miel cu sare, lăsați să stea la temperatura camerei:
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Scoateți cotletele din frigider și presărați pe toate părțile cu sare Kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de o jumătate de oră (pentru cotletele mici) până la o oră (pentru cotletele mari) pentru a ajunge la temperatura camerei.
4
Faceți sosul chimichurri de mentă: fie într-un robot de bucătărie, fie manual, tocați mărunt usturoiul, menta și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimichurri
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Așezați într-un castron și amestecați oțetul de vin, sarea și fulgii de ardei roșu. Se amestecă uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Oțet De Vin
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Presărați ardeiul negru pe ambele părți cărnoase ale cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3
Când tigaia este fierbinte, așezați cotletele cu carnea în jos în tigaie. Lăsați spațiu între cotlete, nu înghesuiți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Nu mișcați cotletele, lăsați-le să se rumenească, aproximativ 2 până la 4 minute pe fiecare parte, în funcție de căldura tigaiei și de dimensiunea cotletelor. Odată rumenite pe o parte, întoarceți-le și rumeniți cealaltă parte. Căutați rapid marginile grase și osoase ale cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coborâți focul pentru a termina de gătit: odată ce toate părțile s-au rumenit, reduceți focul și continuați să gătiți până când Cotletele de miel sunt făcute după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
6
Mielul este cel mai bine rar (roz viu în interior), niciodată mai gătit decât mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
7
Cel mai simplu mod de a testa coacerea cotletelor este să le apăsați cu degetul (consultați testul degetului pentru a verifica coacerea cărnii). De asemenea, puteți utiliza un termometru pentru carne de citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
8
Scoateți carnea din tigaie, la 120° 52° rare, și 130° la135 pentru medium rare. Unele dintre cotlete se pot găti mai repede decât altele, așa că verificați-le în timp ce gătesc și scoateți-le din tigaie când sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească:
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Așezați cotletele pe o farfurie și acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.