Cotlet de miel condimentat cu salată de naut
Cotletele de miel condimentate cu salată de năut necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 9,51 USD pe porție. O porție conține 1346 calorii, 63G de proteine, și 111g de grăsime. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, naut, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cotlet De Miel Cu Năut Și Morcov Sote, Cotlet De Miel Condimentat, și Cotlet De Miel Condimentat.
Instrucțiuni
Scurgeți năutul. Feliați roșiile în pene groase de 1/2 inch. Într-un castron mediu, combinați nautul, roșiile, ceapa, pătrunjelul, menta, 3 linguri de ulei, coaja și sucul de lămâie, oțetul, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Aruncați și lăsați deoparte. Într-un castron mic, combinați chimenul, coriandrul, boiaua și restul de sare și piper. Înveliți ușor ambele părți ale fiecărui cotlet cu amestecul de condimente.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați jumătate de cotlet în tigaie și rumeniți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați pe o farfurie și repetați cu cotletele rămase.
Se servește cu salata de naut.Bacsis: pentru o aromă mai îndrăzneață, folosiți boia fierbinte sau afumată (disponibilă la magazinele gourmet).