Cotlet de miel condimentat cu salată de naut

Cotlet de miel condimentat cu salată de naut
Cotletele de miel condimentate cu salată de năut necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 9,51 USD pe porție. O porție conține 1346 calorii, 63G de proteine, și 111g de grăsime. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, naut, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cotlet De Miel Cu Năut Și Morcov Sote, Cotlet De Miel Condimentat, și Cotlet De Miel Condimentat.

Instrucțiuni

1
Scurgeți năutul. Feliați roșiile în pene groase de 1/2 inch. Într-un castron mediu, combinați nautul, roșiile, ceapa, pătrunjelul, menta, 3 linguri de ulei, coaja și sucul de lămâie, oțetul, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Aruncați și lăsați deoparte. Într-un castron mic, combinați chimenul, coriandrul, boiaua și restul de sare și piper. Înveliți ușor ambele părți ale fiecărui cotlet cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați jumătate de cotlet în tigaie și rumeniți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați pe o farfurie și repetați cu cotletele rămase.
5
Se servește cu salata de naut.Bacsis: pentru o aromă mai îndrăzneață, folosiți boia fierbinte sau afumată (disponibilă la magazinele gourmet).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista