Cotlet de curcan saut cu sparanghel si ardei gras rosu

Cotlet de curcan saut cu sparanghel si ardei gras rosu
Saut cotlete de curcan cu sparanghel și ardei gras roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 341 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, făină, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete de curcan glazurate și ardei grași, Cutite de curcan sotate cu sos de Avocado, și Sauteed Haricots Verts, ardei gras roșu și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați curcanul în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
2
Așezați 1 bucată, tăiată cu fața în sus, între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată. Utilizați partea plată a ciocanului de carne, pounder sau sucitor pentru a bate ușor fiecare bucată de curcan la o grosime de 1/4 inch. Repetați cu bucățile de curcan rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
3
Presărați curcanul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
4
Așezați făina într-un castron puțin adânc. Înveliți curcanul ușor cu făină, îndepărtând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
În tigaie de 10 inci, încălziți 2 linguri de ulei peste mediu-mare până când sclipesc și fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați curcan și gătiți aproximativ 3 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți și gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
7
Scoateți curcanul din tigaie și puneți-l pe farfurie. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie și amestecați sparanghelul și ardeiul gras. Saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SparanghelSparanghel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se adaugă bulion și se încălzește la fierbere. Se fierbe descoperit 2 minute. Se amestecă coaja de lămâie și sucul de lămâie. Când lichidul revine la fierbere, scoateți-l de pe foc. Bateți în unt, câte 1 bucată, cu biciul de sârmă, adăugând următoarea bucată numai după ce prima a fost bătută complet și topită. Când tot untul a fost bătut, amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Așezați 1 bucată de curcan pe fiecare farfurie de servire. Folosiți clești de bucătărie pentru a îndepărta fâșiile de sparanghel și piper din sos și așezați-le lângă cotlet. Puneți sosul peste curcan și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista