Costițe în stil toscan cu glazură balsamică

Spareribs în stil toscan cu glazură balsamică este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1254 calorii, 77g de proteine, și 101G de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, piper, salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spareribs la grătar cu glazură de Cola de cireșe, Spareribs la grătar cu glazură de Cola de cireșe, și Spareribs cu glazură balsamică dulce-acrișoară.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, rozmarinul, sarea kosher, feniculul, piperul negru, Salvia, cimbru, boia, ardeiul roșu zdrobit, coriandrul și ienibaharul. Frecați pasta de condimente peste tot și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de 2 ore sau dați-o la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 32
Aranjați coastele pe o foaie de copt mare, cu margini sau o tigaie, cu carnea în sus. Prăjiți coastele timp de 2 ore sau până se înmoaie.
Periați partea cărnoasă a coastelor cu oțet balsamic și fierbeți la 6 inci de la foc până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Se lasă să stea 5 minute, apoi se taie între coaste și se servește.