Spareribs în stil toscan cu glazură balsamică este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1254 calorii, 77g de proteine, și 101G de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, piper, salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spareribs la grătar cu glazură de Cola de cireșe, Spareribs la grătar cu glazură de Cola de cireșe, și Spareribs cu glazură balsamică dulce-acrișoară.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, rozmarinul, sarea kosher, feniculul, piperul negru, Salvia, cimbru, boia, ardeiul roșu zdrobit, coriandrul și ienibaharul. Frecați pasta de condimente peste tot și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de 2 ore sau dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Pastă De Condimente
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Coaste De Rezervă
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Aranjați coastele pe o foaie de copt mare, cu margini sau o tigaie, cu carnea în sus. Prăjiți coastele timp de 2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Periați partea cărnoasă a coastelor cu oțet balsamic și fierbeți la 6 inci de la foc până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Se lasă să stea 5 minute, apoi se taie între coaste și se servește.