Coroană friptură de porc cu glazură de rodie de ghimbir
Crown friptură de carne de porc cu ghimbir rodie glazura este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 1 porție. O porție conține 4228 calorii, 369g de proteine, și 199g de grăsime. Pentru $14.91 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită friptură de coroană de carne de porc, sare și piper, marmeladă de portocale și sos de soia. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Friptură de coroană de porc cu glazură regală și sos, Friptură De Porc Cu Ierburi Cu Glazură De Piersici De Ghimbir, și Cina de Crăciun: carne de porc prăjită cu zahăr de arțar și ghimbir cu sos de afine Clementine de rodie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați friptura într-o tigaie; condimentează cu sare și piper.
Puneți friptura în cuptorul preîncălzit.
Într-o cratiță mică, combinați sucul de rodie, ghimbirul, sucul de lămâie și sosul de soia. Se aduce la foc mic, se amestecă marmelada și se ia de pe foc. Puneți această glazură deoparte.
Când friptura se gătește timp de 1 oră și 20 de minute, periați friptura cu aproximativ 1/3 din glazură. Prăjiți încă 10 minute, periați cu încă 1/3 din glazură. Prăjiți încă 10 minute, periați cu glazura rămasă. Continuați prăjirea până când temperatura internă a cărnii atinge 145 grade F (63 grade C).
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.