Coroană friptură de porc cu glazură de rodie de ghimbir

Coroană friptură de porc cu glazură de rodie de ghimbir
Crown friptură de carne de porc cu ghimbir rodie glazura este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 1 porție. O porție conține 4228 calorii, 369g de proteine, și 199g de grăsime. Pentru $14.91 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită friptură de coroană de carne de porc, sare și piper, marmeladă de portocale și sos de soia. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Friptură de coroană de porc cu glazură regală și sos, Friptură De Porc Cu Ierburi Cu Glazură De Piersici De Ghimbir, și Cina de Crăciun: carne de porc prăjită cu zahăr de arțar și ghimbir cu sos de afine Clementine de rodie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați friptura într-o tigaie; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Puneți friptura în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-o cratiță mică, combinați sucul de rodie, ghimbirul, sucul de lămâie și sosul de soia. Se aduce la foc mic, se amestecă marmelada și se ia de pe foc. Puneți această glazură deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Când friptura se gătește timp de 1 oră și 20 de minute, periați friptura cu aproximativ 1/3 din glazură. Prăjiți încă 10 minute, periați cu încă 1/3 din glazură. Prăjiți încă 10 minute, periați cu glazura rămasă. Continuați prăjirea până când temperatura internă a cărnii atinge 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista