Coroană De Mere Cu Scorțișoară-Nucă-Caramel
Scorțișoară-nucă-Caramel coroană de mere este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 432 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de apă, mere doamnă, caramele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Coroană De Scorțișoară-Măr, Mere fulgi de ovăz baruri cu scorțișoară Caramel sos {& un minunat caramel mere dip!}, și Caramel Mere Scorțișoară Role.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și 1 linguriță de scorțișoară într-un castron mic; deoparte.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie de ceară; ungeți ușor hârtia de ceară și puneți-o deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați arahide, zahăr brun și 1 linguriță de scorțișoară. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, 4 minute. Întindeți imediat amestecul de arahide pe foaia de copt pregătită; lasa sa se raceasca. Rupeți amestecul de bomboane de arahide în bucăți mici și puneți-l într-o plăcuță sau alt recipient superficial.
Tapetați din nou foaia de copt cu hârtie de ceară; ungeți ușor hârtia de ceară și puneți-o deoparte.
Spălați și uscați merele. Dacă doriți, tăiați bețișoarele de scorțișoară până la 6" sau lăsați-le lungimea inițială. Faceți o gaură în capătul tulpinii unui măr cu foarfece de bucătărie. Introduceți un băț de scorțișoară de cel puțin 1 " în deschiderea lăsată de foarfece. Repetați procedura cu merele rămase și bețișoarele de scorțișoară.
Combinați caramelele și apa într-un castron mare pentru microunde. Cuptor cu microunde la 3 minute sau până când caramelele se topesc, amestecând o dată. Se amestecă untul de arahide și bucățele de unt de arahide, amestecând până se topesc bucățele.
Înmuiați merele în amestec de caramel, acoperind complet. (Folosiți o lingură pentru a ajuta la acoperire, dacă este necesar.)
Se presară capătul tulpinii de 8 mere cu amestec de scorțișoară-zahăr rezervat.
Rolați jumătatea inferioară a celor 8 mere rămase în amestecul de bomboane de arahide rezervate.
Așezați merele pe foaia de copt pregătită, permițând scurgerea excesului de caramel; lasa sa se raceasca. Se răcește merele 1 oră. Răsturnați excesul de caramel cu un cuțit, dacă doriți.
Legați arcurile pe bețișoare de scorțișoară cu panglică.
Așezați merele în pătrate de celofan ușor unse și cuibăriți în coroana de pin.
Notă: magazinul local de artizanat vă poate furniza bețișoarele lungi de scorțișoară, panglica, celofanul și coroana pentru această rețetă. Puteți înlocui merele mici McIntosh sau Jonathon pentru merele lady.