Coroană de dovlecei pentru copii rumenită cu unt
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Coroana de dovlecei rumenită cu unt ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 42 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper, dovlecei crookneck și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Dovlecei Cu Unt Rumenit, Inele De Dovlecei Cu Unt Rumenit De Cimbru, și Pappardelle cu dovleac, unt rumenit și Bietă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți dovleceii și tăiați capetele tulpinii. Așezați pe un raft peste aproximativ 1 inch apă clocotită într-un wok de 14 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri. Acoperiți și aburiți la foc mare până când legumele sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 8 minute.
Într - o tigaie de 11 până la 12 inci la foc mare, topiți untul.
Adăugați dovlecei și cimbru. Agitați tigaia, amestecând ușor ingredientele până când untul începe să se rumenească, 2 până la 3 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.