Coroană de cracare cu semințe de fenicul și Mac

Coroana de cracker cu semințe de fenicul și Mac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 672 calorii, 3G de proteine, și 72g de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de semințe de mac, unt, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie), Mini Cupcakes câștigătoare cu nucă de cocos cu crustă de semințe de Mac, umplutură de stafide Muscat și glazură de pătrunjel cu nucă de cocos prăjită, caramel de semințe de in și Mac și trandafiri organici, și Topirea brânzei cu coroană de pâine cu Mac și caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Tapetați o foaie de copt cu pergament.
Așezați făina, praful de copt, untul, feniculul și semințele de mac cu linguriță de sare într-un robot de bucătărie, apoi bateți un minut până când untul este complet amestecat cu făina.
Adăugați 100 ml de apă și pulsați până când amestecul se reunește într-un aluat ferm, care nu este lipicios, este posibil să aveți nevoie de încă o lingură de apă, dacă încă se simte.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cât mai subțire posibil. Ștampilați o mulțime de cercuri de dimensiuni diferite folosind o selecție de tăietori de biscuiți rotunzi și canelate cu diametrul de 4cm, 5cm și 6cm.
Ungeți puțin lapte pe suprafața biscuiților și înțepați peste tot cu o furculiță. Începeți să aranjați într-un cerc pe foaia de copt, suprapunându-vă reciproc. Dacă doriți să serviți o brânză în centru, Verificați dacă se potrivește. Împrăștiați peste încă câteva semințe de fenicul și Mac și coaceți timp de 15 - 20 de minute până când biscuiții se simt uscați și nisipoși, cu o culoare ușor aurie în jurul marginilor - s-ar putea să se simtă încă moi, dar se vor întări la răcire. Se răcește pe foaia de copt.
Se servește cu brânză și chutney. Se va păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.