Coroană De Aperitiv Asortată

Coroană De Aperitiv Asortată
Asortate aperitiv coroană de flori ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $2.11 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de soia, șuncă de prosciutto, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Coroană De Aperitive, Coroană De Aperitive De Vacanță, și Aperitiv De Coroană De Crăciun.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând cu un bici până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Așezați carnea de porc într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Adăugați amestec de zahăr brun; sigilați punga și agitați ușor până când carnea de porc este acoperită. Marinați la frigider 2 până la 8 ore, întorcând sacul des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Scoateți carnea de porc din marinată, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Puneți marinada într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Scoateți din căldură.
7
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Așezați carnea de porc pe raft; grătar, acoperit, 20 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă parte a porcului înregistrează 160, întorcându-se și ungând de două ori cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Lăsați să stea 10 minute. Feliați carnea de porc în diagonală peste cereale în felii subțiri; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
10
Scoateți capetele dure ale sparanghelului. Aranjați sparanghelul într-un coș cu aburi peste apă clocotită; acoperiți și aburiți 6 minute sau până când sunt crocante. Puneți sparanghelul în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
11
Scurgere.
12
Întindeți 1/4 linguriță de muștar pe 1 parte a fiecărei felii prosciutto. Înfășurați prosciutto, partea de muștar, în jurul sparanghelului. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
13
Tăiați partea superioară a fiecărei roșii; scoateți pulpa, lăsând cojile intacte. Aruncați pulpa. Inversați cojile de roșii pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
14
Poziționați lama cuțitului în vasul procesorului alimentar; adăugați somon. Procesați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Adăugați cremă de brânză și suc de lămâie. Procesați 1 minut sau doar până când este neted. Lingură sau amestec de brânză cremă de țeavă în coji de roșii. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
16
Felie stem se termină de la andive, și frunze separate. Tăiați frunzele de andive mai mari la 3"; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
17
Combinați chutney, ardeiul roșu și brânza feta într-un castron mic; amestecați bine. Se amestecă amestecul pe fiecare frunză de andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
18
Aliniați o tavă mare de servire cu salată de frunze și radicchio, lăsând o gaură în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
19
Așezați sulițele de sparanghel, distanțate uniform în mod spițe,în jurul coroanei de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
20
Așezați 1 frunză de andive între fiecare suliță de sparanghel. Fan felii de porc deasupra frunzelor de andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
AndiveAndive
21
Așezați roșiile umplute deasupra cărnii de porc și în centrul coroanei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
22
Notă: pentru muștarul de șampanie, am folosit Old Spice. Pentru chutney de roșii, am folosit Alecia. le puteți găsi în borcane, împreună cu ardei roșii prăjiți în magazinele alimentare de specialitate de pe culoarele cu murături și alte condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Chutney De RoșiiChutney De Roșii
șampanieșampanie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
23
Notă: dacă sparanghelul nu este disponibil, înfășurați fâșii de ardei verde sau fâșii de brânză mozzarella în prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista