Coroane De Scorțișoară Peste Noapte

Coroane De Scorțișoară Peste Noapte
Coroane de scorțișoară peste noapte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 233 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, zahăr brun, cremă jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rulouri de scorțișoară peste noapte – puteți coace rulouri proaspete și calde de scorțișoară dimineața, Rulouri De Scorțișoară Peste Noapte, și Rulouri De Scorțișoară Peste Noapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un castron mare, combinați ouăle, untul, zahărul, sarea, amestecul de drojdie și 3 căni de făină; bate la viteză medie până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat foarte moale (aluatul va fi lipicios). Nu frământați. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun și scorțișoara. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Rotiți o porție într-un 16x12-in. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Se întinde cu 1/4 cană de unt până la 1/2 inch. uniform cu jumătate din amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Roll up stil jeleu-roll, începând cu o latură lungă; prindeți cusătură pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Transferați pe o hârtie pergament-căptușită cu 12 in. pizza pan sau 15x10x1-in. tava de copt, cusătura în jos. Forma într-un inel; pinch se termină împreună pentru a sigila. (Umplerea se poate scurge ușor în timpul coacerii; asigurați-vă că utilizați o tigaie cu margini.)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
7
Folosind foarfece de bucătărie, începeți de la marginea exterioară și tăiați două treimi din drum prin inel la 1-in. intervale. Separați ușor secțiunile și răsuciți pentru a arăta umplerea. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
8
Acoperiți cu prosoape de bucătărie; lăsați să se ridice într-un loc cald până aproape s-a dublat, aproximativ 1 oră. Se incalzeste cuptorul la 375 int.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Pentru spălare ou, într-un castron mic, amestecati ou și apă până la amestec; perie peste coroane de flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Coaceți 18-22 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Pentru glazură, într-un castron mic, amestecați zahărul, smântâna și vanilia cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Răspândiți peste coroane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista