Coroane de dimineață de Crăciun

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., Coronitele de dimineață de Crăciun ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 26 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 45 de porții cu 166 de calorii , 3 g de proteine și 3 g de grăsimi fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca aperitiv ieftin. Dacă aveți la îndemână stafide, zahăr brun, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26% . Acest scor nu este atât de grozav. Încercați Cringle Christmas Crack (The Best Christmas Crack Ever!) , Morning Banana Split și CHOCOLATE BANANA MORNING BUZZ SMOOTHIE pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un castron mare, combinați făina integrală de grâu, 1 cană de făină universală, zahărul și sarea.
Tăiați în unt până se sfărâmiciază.
Combinați albușul de ou și laptele; se adauga in amestecul de faina.
Adăugați amestecul de drojdie; bate pana se omogenizeaza. Adăugați suficientă făină universală rămasă pentru a forma un aluat ferm.
Se intoarce pe o suprafata usor infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți într-un castron acoperit cu spray de gătit, întorcându-se o dată pentru a acoperi partea superioară. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în trei părți egale.
Rulați fiecare porție într-un 18 inchi. x 12 inchi. dreptunghi. Într-un castron mare, combinați curmalele, nucile pecan, zahărul brun, stafidele și scorțișoara.
Ungeți aluatul cu unt; stropiți cu umplutură până la 1/2 inch de margini.
Înfășurați strâns stil jelly-roll, începând cu o latură lungă; strângeți cusătura pentru a sigila.
Așezați cusătura în jos pe foi de copt acoperite cu spray de gătit; prindeți capetele împreună pentru a forma un inel. Cu foarfece, tăiați de pe marginea exterioară la două treimi din drum spre centrul inelului la 1 inch. intervale. Separați ușor benzile; răsuciți astfel încât să se umple. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Coaceți la 350° timp de 18-23 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe gratele de sârmă.
Combinați ingredientele pentru glazură; stropiți peste coroane.