Coroane De Crăciun De Tei
Lime coroane de Crăciun ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, coajă de tei, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Coroane De Crăciun, Coroane De Crăciun, și Coroane De Crăciun.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți untul, smântâna și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până la crem.
Adăugați oul, coaja de tei, sucul de lămâie și vanilia; bate până se omogenizează. La viteză mică, bateți în făină, bicarbonat de sodiu și sare până se formează aluatul. Adunați aluatul în bilă; împărțiți în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un disc; înfășurați în folie de plastic. La frigider 1 oră.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Așezați pânză de patiserie pe suprafața de lucru; se presara cu faina. Cu sucitor acoperit cu pânză, rulați 1 disc de aluat gros de 1/8 inch.
Se taie cu floured 3-Inch Cutter cutat. Cu cutter 1-inch dantelate sau canap canap, decupați centrul fiecărui cerc. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați decupaje de coroană la o distanță de 1 inch.
Tăiați fiecare decupaj mic în jumătate; periați spatele decupajelor mici cu apă și așezați-le pe coroane pentru arcuri. Repetați cu al doilea disc de aluat.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire; se răcește complet.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și 2 linguri de suc de lămâie cu un tel de sârmă. Se amestecă restul de 1 lingură de suc de lămâie, 1 linguriță la un moment dat, până când glazura este subțire. Lucrând cu câteva fursecuri odată, periați glazura peste fursecuri și decorați imediat cu zaharuri și presărați după dorință.
Lăsați să stea până când este setat. Depozitați în straturi cu hârtie cerată între ele.