Coroane De Crăciun De Tei

Coroane De Crăciun De Tei
Lime coroane de Crăciun ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, coajă de tei, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Coroane De Crăciun, Coroane De Crăciun, și Coroane De Crăciun.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți untul, smântâna și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
SmântânăSmântână
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați oul, coaja de tei, sucul de lămâie și vanilia; bate până se omogenizează. La viteză mică, bateți în făină, bicarbonat de sodiu și sare până se formează aluatul. Adunați aluatul în bilă; împărțiți în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un disc; înfășurați în folie de plastic. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De TeiCoaja De Tei
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați pânză de patiserie pe suprafața de lucru; se presara cu faina. Cu sucitor acoperit cu pânză, rulați 1 disc de aluat gros de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
5
Se taie cu floured 3-Inch Cutter cutat. Cu cutter 1-inch dantelate sau canap canap, decupați centrul fiecărui cerc. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați decupaje de coroană la o distanță de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Tăiați fiecare decupaj mic în jumătate; periați spatele decupajelor mici cu apă și așezați-le pe coroane pentru arcuri. Repetați cu al doilea disc de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
AluatAluat
ApăApă
7
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și 2 linguri de suc de lămâie cu un tel de sârmă. Se amestecă restul de 1 lingură de suc de lămâie, 1 linguriță la un moment dat, până când glazura este subțire. Lucrând cu câteva fursecuri odată, periați glazura peste fursecuri și decorați imediat cu zaharuri și presărați după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
StropeșteStropește
Cookie-uriCookie-uri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Lăsați să stea până când este setat. Depozitați în straturi cu hârtie cerată între ele.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista