Coroane De Crăciun Cu Nucă De Cocos
Nucă de cocos coroane de Crăciun ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 203 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, bomboane fierbinți, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Coroane De Crăciun, Coroane De Crăciun, și Coroane De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați raftul cuptorului în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 191°. tapetați 2 foi mari de copt cu pergament.
Combinați zahărul cofetarilor, nuca de cocos, albușurile, vanilia și sarea într-un castron mediu și amestecați cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați colorant alimentar verde și amestecați complet până când aluatul are culoarea dorită. Aluatul va fi lipicios.
Aruncați linguri de aluat pe foi de copt. Umpleți degetele cu apă. Folosind degetul arătător, faceți o gaură de 1/2 inch în centrul fiecărui cookie. Aplatizați cu grijă aluatul cu degetele într-o formă de coroană de 3 inci. Îndepărtați vârfurile degetelor cu apă după cum este necesar. (Cookie-urile nu se răspândesc în timp ce gătesc, așa că lăsați aproximativ 1 inch între ele pe foaia de copt.) Repetați cu aluatul rămas. Apăsați câteva mini-uri M & M sau alte decorațiuni în fiecare cookie.
Coaceți prăjiturile până când sunt ferme și maro deschis în jurul marginilor, 8 până la 10 minute. (Cookie-urile se vor întări pe măsură ce se răcesc; sunt foarte moi care ies din cuptor.)
Lăsați să se răcească pe foi de copt pe rafturi de sârmă. Repetați cu aluatul rămas și bomboanele.