Coroana Jewel Gelatină Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu gelatină Crown Jewel. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, gelatină de căpșuni, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salată Crown Jewel, Crown Jewel Desert, și Tort Cu Bijuterii De Coroană Cu Burete Jaconde.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați gelatina de zmeură în 1 cană de apă clocotită; se amestecă 1/2 cană de apă rece.
Se toarnă într-un 9-in. x 5-în. tigaie acoperită cu spray de gătit. Repetați cu gelatină de var și cireșe negre, folosind încă două tigăi de pâine. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 2 ore.
Tăiați fiecare în 1/2-in. cuburi.
Într-o cratiță, combinați sucul de ananas și zahărul. Aduceți la fierbere.
Se adaugă gelatina de căpșuni și se amestecă până se dizolvă.
Adăugați apa rece rămasă.
Se transferă într-un castron mare. Se dă la frigider până se îngroașă, dar nu este ferm, aproximativ 1-1/4 ore.
Într-un castron mare, bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Îndoiți frisca în amestecul de gelatină de căpșuni. Se amestecă ușor gelatina cubată. Se amestecă amestecul în crustă. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 2 ore.