Coroana Jewel Gelatină Plăcintă

Coroana Jewel Gelatină Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu gelatină Crown Jewel. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, gelatină de căpșuni, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salată Crown Jewel, Crown Jewel Desert, și Tort Cu Bijuterii De Coroană Cu Burete Jaconde.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați gelatina de zmeură în 1 cană de apă clocotită; se amestecă 1/2 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă într-un 9-in. x 5-în. tigaie acoperită cu spray de gătit. Repetați cu gelatină de var și cireșe negre, folosind încă două tigăi de pâine. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De CireșeGelatină Cu Aromă De Cireșe
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Tăiați fiecare în 1/2-in. cuburi.
4
Într-o cratiță, combinați sucul de ananas și zahărul. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
5
Se adaugă gelatina de căpșuni și se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
6
Adăugați apa rece rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Se transferă într-un castron mare. Se dă la frigider până se îngroașă, dar nu este ferm, aproximativ 1-1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Într-un castron mare, bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Îndoiți frisca în amestecul de gelatină de căpșuni. Se amestecă ușor gelatina cubată. Se amestecă amestecul în crustă. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bomboane RuntsBomboane Runts
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista