Coroana de cardamom
Rețeta Cardamom Wreath se poate face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru 31 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 303 calorii, 5 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 32. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de drojdie activă, făină, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: coroană de cardamom de caise, coroană de Paște cu portocale de zahăr și cardamom muscovado și coroană de macaroane.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Incorporati 3 oua, laptele evaporat, amestecul de drojdie, smantana, coaja de portocala, cardamomul, sare si 6 cani de faina. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punem aluatul în jos; se intoarce pe o suprafata infainata. Împărțiți în șase porții. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Modelați fiecare porțiune într-un 24 inchi. frânghie.
Pune trei funii pe o tavă de copt unsă și împletește. Formează un inel; strânge capetele strâns împreună. Repetați cu aluatul rămas. Acoperiți și lăsați să crească până aproape că se dublează, aproximativ 45 de minute.
Bate laptele și oul rămas; peria coroane de flori.
Se presară migdale și zahăr.
Coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci.
Între timp, într-un castron mare, bate ingredientele untului de cardamom până se omogenizează.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.