Cornuri De Dimineață De Crăciun

Cornuri De Dimineață De Crăciun
Cornuri de dimineață de Crăciun ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Pentru 15 cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 156 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încearcă Dimineața De Crăciun Frittata, Dimineața De Crăciun Mimosas, și Caserola De Dimineață De Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă; lăsați să stea 5 minute. Topiți 1/4 cană de unt; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați 1 cană de făină, zahăr și sare; adăugați la amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați laptele, 1 ou și untul topit; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Așezați făina rămasă într-un castron mare; tăiați untul rămas până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se adaugă amestecul de drojdie; se amestecă bine. Nu frământați. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați de aproximativ șase ori. Împărțiți aluatul în patru bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
7
Rulați fiecare piesă într-un 16-in. cerc; tăiați fiecare cerc în opt pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Rulați pene de la capetele largi și plasați punctul în jos cu 3 in. în afară de foile de copt negrase. Curba se termină pentru a forma semilune. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Bateți apa și oul rămas; periați peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Se coace la 325 CP timp de 20-25 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Serviți cald.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ballatore Rosso Red Spumante cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Culoarea vibrantă, rubinie a Ballatore Rosso Red Spumante îl face un vin spumant captivant. Aromele îmbietoare care amintesc de mure și citrice formează un buchet încântător de complex. Bine echilibrat și bogat în caracter varietal, acest vin spumant reîmprospătează prin combinarea aromelor de zmeură și cireșe, oferind un finisaj clar și curat.În timp ce spumantele sunt savurate în mod tradițional cu deserturi, Ballatore Rosso Red Spumante este un însoțitor elegant și festiv pentru orice ocazie.Alcool: 8,20%
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista