Cornish Se Desparte
Cornish Splits este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 22. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lapte, smântână coagulată, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Banoffee se desparte, Cel Mai Bun Vreodată Banana Splits, și Banana Se Desparte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică încălziți apa cu lapte doar până când este călduță și scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă zahărul și drojdia și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
În timp ce drojdia este rezistentă, într-un castron amestecați făina și sarea și cu un blender de patiserie sau vârful degetelor amestecați în untură până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină și amestecați până se formează un aluat. Pe o suprafață ușor făinată frământați aluatul ușor până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Transferați aluatul într-un castron mare ușor uns și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei.
Lăsați aluatul să crească, vasul acoperit cu folie de plastic, într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 45 de minute.
Puneți aluatul și împărțiți-l în bile de 1 uncie (aproximativ 1 1/2 inci în diametru).
Transferați bilele pe foi de copt și lăsați să crească, acoperite lejer cu folie de plastic, într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți se desparte în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, 20 de minute sau până devin aurii și transferați-le în rafturi pentru a se răci.
Serviți despicături fierbinți sau la temperatura camerei, tăiate deschis, cu gem și cremă coagulată.