Cornish Hens Au Vin
Cornish Hens au Vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 604 calorii, 42G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,61 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână găini cornish, vin, făină nealbită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Cornish Hens, Cornish Hens, și Golden Cornish Hens sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu și adăugați slănina. Gatiti pana se rumeneste si crocant si grasimea este redata.
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Puneți făina într-un castron mare și condimentați puternic cu sare și piper, după gust. Aruncați găinile în făina condimentată până când sunt acoperite, scuturând excesul.
Încălziți tigaia cu grăsimea de slănină la foc mediu.
Se adaugă găinile și se rumenesc pe toate părțile. Adăugați cu grijă vinul, lăsându-l să buleze și eliberați bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se amestecă apa și cățelele de usturoi și se fierbe, apoi se reduce focul la foc mic. Acoperiți și fierbeți până când găinile sunt fierte, aproximativ 20 de minute.
Transferați găinile într-un platou și acoperiți cu folie de aluminiu pentru a se încălzi. Continuați să fierbeți lichidul, neacoperit, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Gustați sosul și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar. Cuibărește găinile în sos și fierbe la foc mic până se încălzește. Aranjați găinile pe un platou de servire. Zdrobiți slănina deasupra și serviți imediat cu sosul.