Cornell Pui La Gratar

Cornell Pui La Gratar
Puiul la grătar Cornell ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 549 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, oțet de cidru, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 52 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Rețete similare includ Pui Cornell cu cartofi prăjiți la grătar, Pui Cornell (Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb), și Pui la grătar cu vinetă prăjită de usturoi-Oregano și cartofi la grătar.

Instrucțiuni

1
Așezați oțetul de cidru, uleiul, oul, sarea, condimentele de pasăre și piperul negru într-un blender. Acoperiți și curățați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul amestecat într-o pungă de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Adăugați jumătățile de pui, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider cel puțin 4 ore (până peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți jumătățile de pui din pungă și transferați pe o farfurie sau o foaie de copt căptușită cu prosoape de hârtie. Se usucă puiul cu mai multe prosoape de hârtie. Rezervați amestecul de marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Grătați puiul, cu pielea în jos, pe grătarul preîncălzit timp de 2 minute. Întoarceți fiecare bucată, periați cu amestec de marinată și treceți la căldură indirectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Grătați, periați cu glazură și întoarceți des, până când se rumenesc bine și carnea nu mai este roz în centru, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 52 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista