Cornell Pui La Gratar

Puiul la grătar Cornell ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 549 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, oțet de cidru, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 52 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Rețete similare includ Pui Cornell cu cartofi prăjiți la grătar, Pui Cornell (Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb), și Pui la grătar cu vinetă prăjită de usturoi-Oregano și cartofi la grătar.
Instrucțiuni
Așezați oțetul de cidru, uleiul, oul, sarea, condimentele de pasăre și piperul negru într-un blender. Acoperiți și curățați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul amestecat într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați jumătățile de pui, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider cel puțin 4 ore (până peste noapte).
Scoateți jumătățile de pui din pungă și transferați pe o farfurie sau o foaie de copt căptușită cu prosoape de hârtie. Se usucă puiul cu mai multe prosoape de hârtie. Rezervați amestecul de marinadă.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Grătați puiul, cu pielea în jos, pe grătarul preîncălzit timp de 2 minute. Întoarceți fiecare bucată, periați cu amestec de marinată și treceți la căldură indirectă.
Grătați, periați cu glazură și întoarceți des, până când se rumenesc bine și carnea nu mai este roz în centru, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).