Cornell Pui La Gratar

Cornell Pui La Gratar
Puiul la grătar Cornell ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 549 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, oțet de cidru, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 52 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Rețete similare includ Pui Cornell cu cartofi prăjiți la grătar, Pui Cornell (Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb), și Pui la grătar cu vinetă prăjită de usturoi-Oregano și cartofi la grătar.

Instrucțiuni

1
Așezați oțetul de cidru, uleiul, oul, sarea, condimentele de pasăre și piperul negru într-un blender. Acoperiți și curățați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul amestecat într-o pungă de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați jumătățile de pui, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider cel puțin 4 ore (până peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți jumătățile de pui din pungă și transferați pe o farfurie sau o foaie de copt căptușită cu prosoape de hârtie. Se usucă puiul cu mai multe prosoape de hârtie. Rezervați amestecul de marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Grătați puiul, cu pielea în jos, pe grătarul preîncălzit timp de 2 minute. Întoarceți fiecare bucată, periați cu amestec de marinată și treceți la căldură indirectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Grătați, periați cu glazură și întoarceți des, până când se rumenesc bine și carnea nu mai este roz în centru, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 52 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista