Corned Beef Irish Feast

Corned Beef Irish Feast ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 793 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,85 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, carne de vită, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Carne de vită și varză cornată din canalul irlandez, Carne de vită și legume irlandeze de casă, și Carne De Vită Și Varză Cu Sos De Muștar Irlandez.
Instrucțiuni
Clătiți bine pieptul în apă rece și puneți-l într-un cuptor olandez mare. Înveliți generos carnea de vită cu zahăr brun pe toate părțile.
Se toarnă bere irlandeză în jurul fripturii, urmată de carne de vită. Lichidul ar trebui să acopere pieptul cu aproximativ 1 inch; adăugați o altă bere dacă este nevoie de mai mult lichid.
Puneți ceapa, usturoiul, frunzele de dafin, pachetul de vârf din carnea de vită și boabele de piper în lichid. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la minim și acoperiți cuptorul olandez. Se fierbe timp de 2 1/2 ore, întorcând pieptul în amestecul de bere la fiecare 30 de minute.
Așezați cartofii și morcovii în jurul fripturii, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Adăugați pene de varză și fierbeți până se înmoaie, încă aproximativ 10 minute. Pieptul ar trebui să se desprindă cu ușurință cu degetele sau cu o furculiță.
Transferați legumele într-un bol de servire și așezați carnea de vită cornată pe un platou de servire; lăsați carnea să se odihnească 10 minute înainte de a tăia boabele pentru a servi.