Cornbread umplutura cu mere și cârnați

Cornbread umplutura cu mere și cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați umplutura de pâine de porumb cu mere și cârnați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 613 calorii, 18g de proteine, și 42G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 3,15 USD pe porție. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie destul de scumpă. Mergeți la magazin și ridicați cârnați, nuci pecan, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Cornbread cârnați umplutura cu mere și nuci pecan, Cornbread de argint Palatului umplutura cu mere, Vegetarian, și {Slow Cooker} Butternut Squash Cornbread umplutura cu cartofi dulci, mere și afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare în tigaie de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Gatiti carnatii timp de 5 pana la 7 minute pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5
Se adaugă ceapa și țelina și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
7
Se amestecă în mere, cimbru și salvie și se sotează încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Adăugați bourbon. Se lasă să fiarbă până când bourbonul este aproape evaporat; 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
9
Într-un castron mare, adăugați umplutură de porumb, patrunjel, pui de pui, ouă și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread UmpluturaCornbread Umplutura
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se amestecă bine.
11
Se amestecă în amestec de legume în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Combinați și amestecați bine împreună.
13
Adăugați într-o farfurie mare și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Gunderloch Estate Riesling Dry. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista