Reteta Cornbread umplutura ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 2 ore și 15 minute. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, făina de porumb în creștere, sarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pom Cornbread Umplutura, Cornbread Umplutura, și Cornbread Umplutura.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, combinați pâinea de porumb mărunțită, feliile de pâine albă uscată și săratele; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Crackers De Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați țelina și ceapa și gătiți până la transparent, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se toarnă amestecul de legume peste amestecul de pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6
Adăugați stocul, amestecați bine, gustați și adăugați sare, piper după gust, salvie și condimente de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați ouăle bătute și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Se toarnă amestecul într-o tigaie unsă și se coace până se gătește pansamentul, aproximativ 45 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Combinați toate ingredientele și amestecați bine.
11
Se toarnă aluatul într-un vas de copt puțin adânc uns.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
Sucul Riesling al lui Domaine LeSeurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere.Acest Riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.
Domaine LeSeurre's Riesling juice is fermented 100% in stainless tanks. While on its lees, the wine is hand-stirred (bâtonnage sur lies) once per month, for 11 months. This process develops an additional complexity of flavors and aromas. This dry Riesling has scents of citrus blossoms and lemon zest, layered on the palate with hints of pear.This Riesling pairs well with trout amandine, raw oysters and is a lovely aperitif.