Coriandru și piper negru-friptură de coastă cu crustă cu ceapă prăjită

Coriandru și piper negru-friptură de coastă cu crustă cu ceapă prăjită
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru cutia de rețete, coriandru și friptură de coastă cu piper negru cu ceapă prăjită ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 405 calorii, 38g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de vită cu sodiu, rio, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piper negru-Crusted în picioare coaste friptură au Jus, Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Coriandru, și Cârnați prăjiți, ardei și ceapă și pâine brânză cu piper negru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se presară friptura cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Combinați muștarul și mierea într-un castron mic; frecați peste friptură pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
MiereMiere
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați coriandrul, piperul și praful de usturoi într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
CoriandruCoriandru
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se presară uniform peste friptură.
6
Așezați friptura într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Coaceți la 450 timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 (Nu scoateți friptura din cuptor) și coaceți timp de 1 oră și 30 de minute sau până când un termometru introdus în centrul fripturii înregistrează 13
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și cortați ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea cel puțin 15 minute înainte de a tăia subțire.
10
În timp ce friptura se coace, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați ceapa, rozmarinul, zahărul și usturoiul; gatiti 20 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste, amestecand ocazional. Se amestecă în bulion, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
BulionBulion
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați amestecul de ceapă în tigaia de prăjire pentru ultimele 15 minute de timp de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
13
Garnisiți cu pătrunjel, salvie, rozmarin, pere și pene portocalii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
PortocaliuPortocaliu
PerePere
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista