Coriandru-Morcovi Glazurate
Coriandru-morcovi glazurate este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, semințe de coriandru, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Morcovi glazurați și ceapă Cipollini cu coriandru și portocaliu, Morcovi De Coriandru, și Coriandru Prăjit Morcovi Curcubeu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați semințele de coriandru și prăjiți 30 de secunde.
Adăugați morcovii, apoi amestecați sucul de portocale și lime, zahărul brun, 1/4 cană de apă, 1/2 linguriță de sare și piper după gust. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și reduceți focul la mediu scăzut. Se fierbe, amestecând ocazional, până când morcovii sunt aproape fragede, 13 până la 15 minute.
Descoperiți, creșteți căldura la mediu și gătiți, amestecând, până când lichidul este redus, 8 până la 10 minute.
Se transferă într-un platou și se presară cu cilantro.
Fotografie prin amabilitatea Anna Williams