Coriandru Lime Pulpe De Pui La Gratar

Coriandru Lime pulpe de pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 605 calorii, 43G de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați picioarele de pui, sucul de lime, coaja de lime și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Coriandru la grătar și pui de tei, Pulpe De Pui Curry Cu Morcovi, Orez Și Var, și Pui de tei și coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: tigaie de grătar din fontă de 10 inci
Puneți sucul de lămâie, coaja, coriandrul, cilantro, scallion și miere în vasul unui robot de bucătărie și puls pentru a combina. Cu procesorul în funcțiune, adăugați uleiul de măsline într-un flux constant. Opriți motorul și adăugați sarea și piperul. Puls pentru a combina.
Se toarnă amestecul într-un castron nereactiv și se adaugă picioarele de pui. Aruncați pentru a acoperi bine și la frigider timp de 1 oră.
Așezați o tigaie de grătar din fontă de 10 inci la foc mare timp de 3 minute. Puneți 4 pulpe de pui în tigaie și grătați 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când sucul curge limpede dacă este aruncat cu un cuțit. Repetați procesul cu restul de pui. Se lasă să se răcească la temperatura camerei și se dă la frigider până este gata de utilizare.