Corfu Mare
Bodega Bay Cioppino este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 204 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți frunze de dafin, roșii, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Corfu Mare, Cioppino, și Cioppino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală grea foarte mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie, amestecând frecvent.
Se toarnă roșiile și vinul alb, apoi se condimentează cu pătrunjel, busuioc, sare, piper și frunza de dafin. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când lichidul este redus aproape complet, aproximativ 1 oră.
Adăugați scoici, scoici, scoici, picioare de crab și creveți în oală. Acoperiți și gătiți la foc mediu până se deschid scoicile. Scoateți porții în boluri mari pentru a servi.