Reteta coreeană Kimchi Jigeh tocană este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Această rețetă servește 4 și costă 45 de cenți pe porție. Această supă are 67 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de pudră de chili, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Tocană de vită coreeană a la House of Kimchi, Kimchi Mandu (Găluște Coreene Kimchi), și Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, amestecați împreună apa, kim chee, saramură kim Chee rezervată, Spam, praf de chili, sare și piper. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mediu. Se fierbe la foc mic, timp de 20 de minute sau până când varza kim chee este translucidă și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.