Cordon Bleu De Pui Interior-Exterior
Inside-Out pui Cordon Bleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 535 calorii. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți sare și piper kosher, gem de smochine, brânză gruyere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ O Tigaie Înăuntru-Afară Cordon De Pui Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu.
Instrucțiuni
Amestecați dulceața, cimbrul și sarea și piperul după gust într-un bol.
Așezați o bucată lungă de folie de plastic pe o placă de tăiere.
Așezați puiul pe plastic și periați jumătate din amestecul de gem uniform deasupra fiecărui sân. Movați un sfert din brânză pe fiecare bucată de pui, apoi înfășurați 2 felii de șuncă în jurul fiecărui sân pentru a acoperi brânza.
Așezați o altă bucată de plastic peste pui și lăsați ușor cu un ciocan sau o tigaie grea până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți până la auriu și crocant, 3 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte până când sunt fierte, dar încă umede, încă 3 până la 4 minute. Între timp, bateți șalotul, muștarul, oțetul și amestecul de gem rămas într-un bol mediu. Bateți încet restul de 3 linguri de ulei de măsline pentru a face un pansament neted.
Așezați fiecare bucată de pui pe o farfurie și stropiți cu pansament. Aruncați verdeața cu pansamentul rămas; serviți cu puiul.
Fotografie de Antonis Achilleos