Cordon Bleu de pui cu sos de ciuperci
Cordon Bleu de pui cu sos de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 3,27 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61 g de proteine , 57 g de grăsimi și un total de 858 de calorii . Dacă aveți la îndemână smântână grea pentru frișcă, bulion de pui, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 64% . Cordon Bleu de pui cu sos de ciuperci , Cordon Bleu de pui la cuptor și Cordon Bleu de pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime; acoperiți fiecare cu șuncă și brânză.
Rulați din partea scurtă și fixați cu scobitori.
Într-un castron puțin adânc, bateți ouăle și boia de ardei.
Puneți făina și pesmetul în boluri separate, puțin adânci. Ungeți puiul cu făină, apoi înmuiați în amestecul de ouă și acoperiți cu pesmet.
Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în unt pe toate părțile; îndepărtați și păstrați la cald. În aceeași tigaie, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant.
Scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fantă; scurgeți, rezervând 1 lingură picături.
Căleți ciupercile în picături până se înmoaie.
Adăugați vinul și bulionul, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Puneți puiul și baconul în tigaie. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°.
Scoateți puiul pe un platou de servire; aruncați scobitorii.
Combina amidonul de porumb si smantana pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.