Cordon Bleu de pui cu sos de ciuperci

Cordon Bleu de pui cu sos de ciuperci
Cordon Bleu de pui cu sos de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 3,27 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61 g de proteine , 57 g de grăsimi și un total de 858 de calorii . Dacă aveți la îndemână smântână grea pentru frișcă, bulion de pui, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 64% . Cordon Bleu de pui cu sos de ciuperci , Cordon Bleu de pui la cuptor și Cordon Bleu de pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime; acoperiți fiecare cu șuncă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Rulați din partea scurtă și fixați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Într-un castron puțin adânc, bateți ouăle și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Puneți făina și pesmetul în boluri separate, puțin adânci. Ungeți puiul cu făină, apoi înmuiați în amestecul de ouă și acoperiți cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în unt pe toate părțile; îndepărtați și păstrați la cald. În aceeași tigaie, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fantă; scurgeți, rezervând 1 lingură picături.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Căleți ciupercile în picături până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
8
Adăugați vinul și bulionul, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Puneți puiul și baconul în tigaie. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți puiul pe un platou de servire; aruncați scobitorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
10
Combina amidonul de porumb si smantana pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Serviți cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista