Coquilles St. Jacques
Coquilles St. Jacques necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 181 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cimbru, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coquilles St. Jacques pentru 1, Coquilles Saint Jacques, și Cum să faci Coquilles Saint-Jacques pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina într-o pungă de plastic cu fermoar; adăugați scoici. Sigilați și agitați pentru a acoperi.
Scoateți scoicile din pungă, scuturând excesul de făină; deoparte.
Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați șalotă și usturoi și sotati 1 minut.
Adăugați scoici, vin și următoarele 4 ingrediente (vin prin frunze de dafin). Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 4 minute. Descoperiți și aduceți la fierbere și gătiți 1 minut. Aruncați frunza de dafin. Împărțiți amestecul de scoici în mod egal între 4 feluri de mâncare individuale. Topiți fiecare cu 1 lingură de brânză; se fierbe 30 de secunde sau până se topește brânza.
Notă: înlocuiți 3/4 cană bulion de pui cu sare scăzută pentru vin, dacă doriți.