Coq au Vin

Coq au Vin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Coq au Vin. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 498 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți la îndemână coniac, ceapă, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Coq au Riesling paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare și grea și rumeniți puiul la foc mediu-mare, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Scurgeți untul, turnați coniacul peste pui și flambați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
ConiacConiac
4
Adăugați suficient vin pentru a acoperi doar puiul, apoi adăugați buchetul garni. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Testați mai întâi bucățile de carne albă și, dacă ați terminat, transferați pe un platou cald în timp ce carnea întunecată continuă să gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
CarneCarne
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți buchetul garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
6
Între timp, topiți untul rămas într-o altă tigaie și rumeniți ceapa și carnea de porc sărată. Apoi acoperiți și gătiți foarte încet timp de aproximativ 20 de minute, sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ciupercile și gătiți încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
8
Când puiul a fost scos din tigaie, degresați sosul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați beurre mani câte puțin până când sosul s-a îngroșat ușor. Corectați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
SosSos
10
Adăugați ceapa, carnea de porc sărată și ciupercile la pui și turnați sosul peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Sare De PorcSare De Porc
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
SosSos
11
articol var
12
Type_27_data = {};
13
articol
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate12
Revista