Coq au Vin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Coq au Vin. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 498 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți la îndemână coniac, ceapă, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Coq au Riesling paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare și grea și rumeniți puiul la foc mediu-mare, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Se presară sare și piper.
Scurgeți untul, turnați coniacul peste pui și flambați.
Adăugați suficient vin pentru a acoperi doar puiul, apoi adăugați buchetul garni. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Testați mai întâi bucățile de carne albă și, dacă ați terminat, transferați pe un platou cald în timp ce carnea întunecată continuă să gătească.
Între timp, topiți untul rămas într-o altă tigaie și rumeniți ceapa și carnea de porc sărată. Apoi acoperiți și gătiți foarte încet timp de aproximativ 20 de minute, sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați ciupercile și gătiți încă 4 minute.
Când puiul a fost scos din tigaie, degresați sosul și aduceți la fierbere.
Adăugați beurre mani câte puțin până când sosul s-a îngroșat ușor. Corectați condimentele.
Adăugați ceapa, carnea de porc sărată și ciupercile la pui și turnați sosul peste tot.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;